Sölvesborgs Smådjursklinik

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och Sölvesborgs Smådjursklinik är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Sölvesborgs Smådjursklinik är ett av dem. Statusen för Sölvesborgs Smådjursklinik är att Bolaget är aktivt.

Sölvesborgs Smådjursklinik är ett Enskild firma och skapades 2001-04-04. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sölvesborgs Smådjursklinik ska trivas.

Sölvesborgs Smådjursklinik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Smådjursklinik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sölvesborgs Smådjursklinik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29.

Idag är Sölvesborgs Smådjursklinik och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Sölvesborgs Smådjursklinik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9245692.

.

De som är på något sätt har med Sölvesborgs Smådjursklinik är Abdel Fattah, Ahmed Sayed Mohammed som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sölvesborgs Smådjursklinik har 600106-XXXX som sitt organisationsnummer.