Målamera Sölvesborg

Blekinge län

Information

590522-XXXX är organisationsnummer för företaget Målamera Sölvesborg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Målamera Sölvesborg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Målamera Sölvesborg finns i.

Målamera Sölvesborg har varit registrerat sedan 2000-06-13 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Målamera Sölvesborg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

Målamera Sölvesborg är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Målamera Sölvesborg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Målamera Sölvesborg så kan ni göra det på telefon genom 0456-70020 eller genom brev på följande adress:

Måleri med inslag av kakling, småsnickerier, högtryckstvättning.

Det finns olika personer som har en koppling med Målamera Sölvesborg och det är Rosén, Frank Roger som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, Rosén, May-Britt som är född 1961 och har titeln Prokurist,