CNT Conny Nilssons Teknik

Blekinge län

Information

580614-XXXX är organisationsnummer för verksamheten CNT Conny Nilssons Teknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CNT Conny Nilssons Teknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som CNT Conny Nilssons Teknik finns i.

CNT Conny Nilssons Teknik har varit registrerat sedan 1998-01-23 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CNT Conny Nilssons Teknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

CNT Conny Nilssons Teknik är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för CNT Conny Nilssons Teknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med CNT Conny Nilssons Teknik så kan ni göra det på telefon genom 0456-27349 eller genom brev på följande adress:

Mekanisk verkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med CNT Conny Nilssons Teknik och det är Nilsson, Conny Håkan som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,