Ann-Helén Helgesson Hälsopedagog/Massageteraupeut

Blekinge län

Information

Ann-Helén Helgesson Hälsopedagog/Massageteraupeut hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Ann-Helén Helgesson Hälsopedagog/Massageteraupeut finns. I Sölvesborg så finns det många olika Enskild firma och i Blekinge län så finns det ännu fler Enskild firma. Ann-Helén Helgesson Hälsopedagog/Massageteraupeut tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Ann-Helén Helgesson Hälsopedagog/Massageteraupeut har haft sedan 1994-01-01. Ann-Helén Helgesson Hälsopedagog/Massageteraupeut har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ann-Helén Helgesson Hälsopedagog/Massageteraupeut så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-61171.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Ann-Helén Helgesson Hälsopedagog/Massageteraupeut har idag 580118-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ann-Helén Helgesson Hälsopedagog/Massageteraupeut

Handel med massage och kroppsvård.

I Ann-Helén Helgesson Hälsopedagog/Massageteraupeut så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Helgesson, Irene Ann-Helen som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .