Siretorp-Salongen

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och Siretorp-Salongen är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Siretorp-Salongen är ett av dem. Statusen för Siretorp-Salongen är att Bolaget är aktivt.

Siretorp-Salongen är ett Enskild firma och skapades 1988-01-21. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Siretorp-Salongen ska trivas.

Siretorp-Salongen är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Frisersalong.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Siretorp-Salongen är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Siretorp-Salongen och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Siretorp-Salongen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-70341.

.

De som är på något sätt har med Siretorp-Salongen är Bogren, Monica Elisabet Iréne som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Siretorp-Salongen har 570728-XXXX som sitt organisationsnummer.