Anne's blomsterbinderi i Sölvesborg

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Enskild firma som heter Anne's blomsterbinderi i Sölvesborg. Det finns flera verksamheter som liknar Anne's blomsterbinderi i Sölvesborg i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Anne's blomsterbinderi i Sölvesborg är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Blekinge län.

Sedan 1998-02-02 så har Anne's blomsterbinderi i Sölvesborg varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Anne's blomsterbinderi i Sölvesborg och det finns fler verksamheter som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Anne's blomsterbinderi i Sölvesborg så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Anne's blomsterbinderi i Sölvesborg så kan ni göra det på 0456-54466.

Blomsterbinderi.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hiltunen Bengtsson, Anne Marita som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Anne's blomsterbinderi i Sölvesborg har 570611-XXXX som sitt organisationsnummer.