Birgitta Jönssons Hud och Naturprodukter

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Enskild firma som heter Birgitta Jönssons Hud och Naturprodukter. Det finns flera företag som liknar Birgitta Jönssons Hud och Naturprodukter i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Birgitta Jönssons Hud och Naturprodukter är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-10-01 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 2002-02-28 så har Birgitta Jönssons Hud och Naturprodukter varit registrerat och sedan 2001-10-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Birgitta Jönssons Hud och Naturprodukter och det finns fler företag som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Birgitta Jönssons Hud och Naturprodukter så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Birgitta Jönssons Hud och Naturprodukter så kan ni göra det på 0456-60027.

Försäljning av hudvårdsprodukter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jönsson, Carina Birgitta Anne C som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Birgitta Jönssons Hud och Naturprodukter har 570602-XXXX som sitt organisationsnummer.