Roger Wallbergs Åkeri Sölvesborg

Blekinge län

Information

560313-XXXX är organisationsnummer för bolaget Roger Wallbergs Åkeri Sölvesborg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roger Wallbergs Åkeri Sölvesborg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Roger Wallbergs Åkeri Sölvesborg finns i.

Roger Wallbergs Åkeri Sölvesborg har varit registrerat sedan 2001-10-09 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Roger Wallbergs Åkeri Sölvesborg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-28.

Roger Wallbergs Åkeri Sölvesborg är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Roger Wallbergs Åkeri Sölvesborg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Roger Wallbergs Åkeri Sölvesborg så kan ni göra det på telefon genom 0456-14607 eller genom brev på följande adress:

Åkerinäring.

Det finns olika personer som har en koppling med Roger Wallbergs Åkeri Sölvesborg och det är Wallberg, Ulf Roger Micael som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,