Plåt & Takservice Sverige AB

Blekinge län

Information

Plåt & Takservice Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Plåt & Takservice Sverige AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Plåt & Takservice Sverige AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-03-06.

Plåt & Takservice Sverige AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2008-01-02. Men sedan 2008-03-06 så har Plåt & Takservice Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nyängsg. 10 E, 295 39, Bromölla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Plåt & Takservice Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3013311.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som Plåt & Takservice Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Plåt & Takservice Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Blekinge län.

Bolaget ska bedriva takarbeten och byggnadsplåtslageri samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Plåt & Takservice Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Plåt & Takservice Sverige AB och det är följande personer, Vanberg, Erik Ronnie Mikael som är född 1976 och har titeln VD, Vanberg, Erik Ronnie Mikael som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per Jonas Douglas som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vanberg, Maria Eva-Louise som är född 1973 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Plåt & Takservice Sverige AB är 556747-8184.