Vallentin Group AB

Blekinge län

Information

Vallentin Group AB är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Vallentin Group AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vallentin Group AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-01-11.

Vallentin Group AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2007-10-15. Men sedan 2008-01-11 så har Vallentin Group AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gullvivev. 4, 294 72, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vallentin Group AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-4116401.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som Vallentin Group AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vallentin Group AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Blekinge län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning av verktyg och förbrukningsmaterial såsom kemikalieprodukter som tvål för handtvätt, rengöringsmedel och oljor jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vallentin Group AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vallentin Group AB och det är följande personer, Pehrson, Flemming Johannes Vallentin som är född 1955 och har titeln VD, Pehrson, Flemming Johannes Vallentin som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Pehrson, Dennis Arne Vallentin som är född 1985 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vallentin Group AB är 556739-9562.