Elmo Nordic AB

Blekinge län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning, projektering och konsultverksamhet inom energiapplikationer såsom vindkraftverk, solenergi, våg- energi, jordenergi och luftenergi, import och export av energiapplikationer samt servicetjänster inom samma område jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elmo Nordic AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Elmo Nordic AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 2007-10-05 så skapades Elmo Nordic AB och bolaget är har F-skattsedel Elmo Nordic AB har haft det sedan 2008-01-11.

Elmo Nordic AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-11

556739-4316 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Elmo Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Elmo Nordic AB så går det att nå dem via telefon på 0456-19060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elmo Nordic AB är Larsson, Ulf Ingmar som är född 1967 och har titeln VD, Larsson, Ulf Ingmar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Selander, Lars Henrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fischer, Peter Christian som är född 1968 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.