Icetainer Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Icetainer Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Icetainer Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Blekinge län gör att företag trivs där.

Icetainer Aktiebolag är momsregistrerat sedan2007-10-18 och har organisationsnummer 556734-0442.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-13510 alternativt besöka eller skicka post till Icetainer Aktiebolag på följande adress Filarev. 1, 294 39, Sölvesborg.

Icetainer Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-10-18.

I Icetainer Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nordgren, Karl Åke som är född 1931 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att tillverka och marknadsföra kylbrickor och annan utrustning för restauranger, hotell och storhushåll samt därmed förenlig verksamhet.