Hyrpoolen i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

556730-8381 är organisationsnummer för verksamheten Hyrpoolen i Sölvesborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hyrpoolen i Sölvesborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Hyrpoolen i Sölvesborg AB finns i.

Hyrpoolen i Sölvesborg AB har varit registrerat sedan 2007-05-29 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hyrpoolen i Sölvesborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Hyrpoolen i Sölvesborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hyrpoolen i Sölvesborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Hyrpoolen i Sölvesborg AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8525468 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 7, 294 39, Sölvesborg

Bolaget ska bedriva biltvätt och biluthyrning jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hyrpoolen i Sölvesborg AB och det är Olofsson, Per-Olof Martin som är född 1976 och har titeln VD, Olofsson, Per-Olof Martin som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bror Tony Morgan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löfgren, Leif Yngve som är född 1942 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor