MA Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

556730-6559 är organisationsnummer för bolaget MA Sölvesborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MA Sölvesborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som MA Sölvesborg AB finns i.

MA Sölvesborg AB har varit registrerat sedan 2007-05-25 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för MA Sölvesborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

MA Sölvesborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MA Sölvesborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med MA Sölvesborg AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-12305 eller genom brev på följande adress:
G. Skolg. 7, 294 31, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva hälsoprofilsmätningar med tillhörande analyser för företag och privatpersoner. Konsultation avseende viktminskning-höjning samt livstilsförändringar gällande kost och motion. Konsultation gällande systematisk arbetsmiljöarbete för företag. Tjänster som personlig coachning, tränare, massage, föreläsningar och utbildningar. Försäljning av produkter-hjälpmedel, måltidsersättningar samt aloveraprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MA Sölvesborg AB och det är Danielsson, Nils-Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björk, Fredrik Lennart som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Nils Fredrik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Hessbo, Knut Ingmar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisor Knut Hessbo AB som är född och har titeln Revisor,