A-Bygg i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

A-Bygg i Sölvesborg AB är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som A-Bygg i Sölvesborg AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

A-Bygg i Sölvesborg AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-05-17.

A-Bygg i Sölvesborg AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2007-04-13. Men sedan 2007-05-17 så har A-Bygg i Sölvesborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Dolinv. 2, 294 74, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A-Bygg i Sölvesborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-10502.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som A-Bygg i Sölvesborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för A-Bygg i Sölvesborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Blekinge län.

Aktiebolaget ska bedriva byggnadsverksamhet samt förvaltning av och handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för A-Bygg i Sölvesborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A-Bygg i Sölvesborg AB och det är följande personer, Borgman, Lars Anders Mikael som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Bengt Erik Andreas som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomasson, Olof Karl-Johan som är född 1982 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för A-Bygg i Sölvesborg AB är 556728-0465.