Husbyggnation i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Husbyggnation i Sölvesborg AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Husbyggnation i Sölvesborg AB är ett av dem. Statusen för Husbyggnation i Sölvesborg AB är att Bolaget är aktivt.

Husbyggnation i Sölvesborg AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-30. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Husbyggnation i Sölvesborg AB ska trivas.

I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolaget ska bedriva byggnads- och arkitektverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Husbyggnation i Sölvesborg AB inte är momsregistrerat.

Idag är Husbyggnation i Sölvesborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Husbyggnation i Sölvesborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8127160.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Husbyggnation i Sölvesborg AB är Andersson, John Erik Martin som är född 1980 och har titeln VD, Andersson, John Erik Martin som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Albertsson, Juna Anna Malena som är född 1974 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Edvinssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Husbyggnation i Sölvesborg AB har 556727-4005 som sitt organisationsnummer.