JOHDAN Transport AB

Blekinge län

Information

JOHDAN Transport AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där JOHDAN Transport AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. JOHDAN Transport AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket JOHDAN Transport AB har haft sedan 2007-04-06. JOHDAN Transport AB har funnits sedan och 2007-04-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JOHDAN Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Alfahillsv. 13, 294 93, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0454-52362.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är JOHDAN Transport AB Privat, ej börsnoterat.

JOHDAN Transport AB har idag 556727-3213 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för JOHDAN Transport AB

Bolaget skall driva transporttjänster inom åkeribranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I JOHDAN Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Mats Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sten Åke Börje som är född 1932 och har titeln Suppleant, Sjöholm, Mats Roland som är född 1963 och har titeln Revisor, Mats Sjöholms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .