Kämpargård Media AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Kämpargård Media AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Kämpargård Media AB är ett av dem. Statusen för Kämpargård Media AB är att Bolaget är aktivt.

Kämpargård Media AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-23. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kämpargård Media AB ska trivas.

Kämpargård Media AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet produktion av text- och bildreportage, TV-produktion, bokförlagsverksamhet, förvaltning av fastigheter, värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kämpargård Media AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19.

Idag är Kämpargård Media AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Kämpargård Media AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-41190.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kämpargård Media AB är Kämpargård, Per Niklas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Kämpargård, Kristina Magdalena som är född 1968 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

Kämpargård Media AB har 556726-9393 som sitt organisationsnummer.