MoBo AB (Preem Bensinstation)

Blekinge län

Information

556726-2018 är organisationsnummer för företaget MoBo AB (Preem Bensinstation). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MoBo AB (Preem Bensinstation) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som MoBo AB (Preem Bensinstation) finns i.

MoBo AB (Preem Bensinstation) har varit registrerat sedan 2007-03-14 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för MoBo AB (Preem Bensinstation) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

MoBo AB (Preem Bensinstation) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MoBo AB (Preem Bensinstation) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med MoBo AB (Preem Bensinstation) så kan ni göra det på telefon genom 0456-23015 eller genom brev på följande adress:
Tians v. 2, 295 39, Bromölla

Bolaget ska bedriva servicestation med bensin och livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MoBo AB (Preem Bensinstation) och det är Ottosson, Paul Michael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Bengta Maria Caroline som är född 1962 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,