Ett strå vassare i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Ett strå vassare i Sölvesborg AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Ett strå vassare i Sölvesborg AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ett strå vassare i Sölvesborg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ett strå vassare i Sölvesborg AB har haft sedan 2007-04-06. Ett strå vassare i Sölvesborg AB har funnits sedan och 2007-04-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ett strå vassare i Sölvesborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Egnahemsv. 122, 294 92, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-16939.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ett strå vassare i Sölvesborg AB Privat, ej börsnoterat.

Ett strå vassare i Sölvesborg AB har idag 556725-9097 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ett strå vassare i Sölvesborg AB

Bolaget ska bedriva handel med och rekonditionering av bilar jämte därmed förenlig verksamhet.

I Ett strå vassare i Sölvesborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mattsson, Tom Marcus som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundblad, Anna Janina Veronica som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hessbo, Knut Ingmar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisor Knut Hessbo AB som är född och har titeln Revisor, .