Säljfast AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Säljfast AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Säljfast AB är ett av dem. Statusen för Säljfast AB är att Bolaget är aktivt.

Säljfast AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-21. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Säljfast AB ska trivas.

Säljfast AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Säljfast AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Säljfast AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Säljfast AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-206950.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Arnesson, Christina Katharina Elis. -Arnesson, Frank Mats-Olof -Arnesson, Mattias Christoffer.

De som är på något sätt har med Säljfast AB är Arnesson, Mattias Christoffer som är född 1986 och har titeln Extern firmatecknare, Arnesson, Frank Mats-Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnesson, Christina Katharina Elis. som är född 1960 och har titeln Suppleant, Hentzel, Lars Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Albinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Säljfast AB har 556724-2812 som sitt organisationsnummer.