Cradles Scandinavia AB

Blekinge län

Information

Cradles Scandinavia AB är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Cradles Scandinavia AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cradles Scandinavia AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-03-01.

Cradles Scandinavia AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2007-01-17. Men sedan 2007-03-01 så har Cradles Scandinavia AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till S:t Andreasg. 6, 294 31, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cradles Scandinavia AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-8964477.

Sölvesborg arbetar för att företag som Cradles Scandinavia AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cradles Scandinavia AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara uppförande av hängställningar samt byggnadsställningar och bedriva konsultverksamhet inom databranschen främst avseende mjukvara, konsultverksamhet inom styr- och reglerteknik och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cradles Scandinavia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cradles Scandinavia AB och det är följande personer, Persson, Jens Ola Björn som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Atnarsson, Fredrik Paul Björn som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvarforth, Tord Bo som är född 1981 och har titeln Suppleant, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cradles Scandinavia AB är 556720-6973.