KJJ & MJ i Sverige AB

Blekinge län

Information

KJJ & MJ i Sverige AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där KJJ & MJ i Sverige AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. KJJ & MJ i Sverige AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket KJJ & MJ i Sverige AB har haft sedan 2009-11-26. KJJ & MJ i Sverige AB har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till KJJ & MJ i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Talmansv. 3, 294 95, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-18000.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är KJJ & MJ i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

KJJ & MJ i Sverige AB har idag 556719-6737 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Kurt Johnny Vilhelm är den som för stunden ansvarar för KJJ & MJ i Sverige AB

Bolaget skall bedriva konsult- och serviceverksamhet inom företagsadministration samt därmed förenlig verksamhet.

I KJJ & MJ i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Kurt Johnny Vilhelm som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gadd Johansson, Maria Elisabeth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Mats Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .