StällningsByggarna Blekinge AB

Blekinge län

Information

StällningsByggarna Blekinge AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där StällningsByggarna Blekinge AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. StällningsByggarna Blekinge AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket StällningsByggarna Blekinge AB har haft sedan 2007-02-15. StällningsByggarna Blekinge AB har funnits sedan och 2007-02-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till StällningsByggarna Blekinge AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sångarev. 3, 294 39, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-15411.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är StällningsByggarna Blekinge AB Privat, ej börsnoterat.

StällningsByggarna Blekinge AB har idag 556719-2041 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för StällningsByggarna Blekinge AB

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva montage, demontage och uthyrning av byggnadsställningar samt rivningsarbeten och städning jämte därmed förenlig verksamhet.

I StällningsByggarna Blekinge AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindahl, Johan Erik som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Eva Charlotte som är född 1982 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .