Markus Minkfarm AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Markus Minkfarm AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Markus Minkfarm AB är ett av dem. Statusen för Markus Minkfarm AB är att Bolaget är aktivt.

Markus Minkfarm AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-27. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Markus Minkfarm AB ska trivas.

Markus Minkfarm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva pälsdjursfarm jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Markus Minkfarm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25.

Idag är Markus Minkfarm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Markus Minkfarm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8747257.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Markus Minkfarm AB är Fagerberg, Per Markus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerberg, Pernilla Margaretha som är född 1968 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Edvinssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Markus Minkfarm AB har 556718-6787 som sitt organisationsnummer.