AB Peter Håkansson Betong & Bygg

Blekinge län

Information

AB Peter Håkansson Betong & Bygg är ett bolag som finns i Sölvesborg. I AB Peter Håkansson Betong & Bygg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håkansson, Lars-Göran Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Edith Malin Elisabeth som är född 1970 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AB Peter Håkansson Betong & Bygg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå AB Peter Håkansson Betong & Bygg på telefon 0456-71309.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva byggnadssnickeriarbeten, äga och förvalta fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är AB Peter Håkansson Betong & Bygg av bolagstypen Aktiebolag.

AB Peter Håkansson Betong & Bygg är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

AB Peter Håkansson Betong & Bygg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-11 och AB Peter Håkansson Betong & Bygg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AB Peter Håkansson Betong & Bygg så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

AB Peter Håkansson Betong & Bygg har 556716-4925 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.