Taribo Fiberbetong AB

Blekinge län

Information

Taribo Fiberbetong AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Taribo Fiberbetong AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Taribo Fiberbetong AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Taribo Fiberbetong AB har haft sedan 2007-03-29. Taribo Fiberbetong AB har funnits sedan och 2007-03-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Taribo Fiberbetong AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Ringleden 4, 534 50, Vara men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-14882.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Taribo Fiberbetong AB Privat, ej börsnoterat.

Taribo Fiberbetong AB har idag 556713-8523 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Taribo Fiberbetong AB

Bolaget ska gjuta betongprodukter, fiberbetongprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Taribo Fiberbetong AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekström, Klas Gunnar Mikael som är född 1964 och har titeln VD, Ekström, Klas Gunnar Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Joelsson, Ulf Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elowsson, Maths Roger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Ulf Jerry som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmquist, Bo Sonny som är född 1961 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .