Predire Competence AB

Blekinge län

Information

Bolaget bedriver uthyrning av personal (rekrytering, HR, support, konsult uppdrag) och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Predire Competence AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Predire Competence AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 2006-10-24 så skapades Predire Competence AB och verksamheten är har F-skattsedel Predire Competence AB har haft det sedan 2006-11-30.

Predire Competence AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-30

556713-6956 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är Predire Competence AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Predire Competence AB så går det att nå dem via telefon på 0456-39100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Predire Competence AB är Rundgren, Johnas Alexander som är född 1979 och har titeln VD, Rundgren, Johnas Alexander som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundgren, Pär Henrik Mattias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rundgren, Corny Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.