Golvläggaren MCJ Aktiebolag

Blekinge län

Information

Golvläggaren MCJ Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Golvläggaren MCJ Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Golvläggaren MCJ Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Golvläggaren MCJ Aktiebolag har haft sedan 2006-12-23. Golvläggaren MCJ Aktiebolag har funnits sedan och 2006-12-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Golvläggaren MCJ Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Utmarksv. 10, 294 93, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8303110.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Golvläggaren MCJ Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Golvläggaren MCJ Aktiebolag har idag 556713-3433 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsen, Carl-Johan Alexander -Larsen, Mats-Anders är den som för stunden ansvarar för Golvläggaren MCJ Aktiebolag

Bolaget ska bedriva golv- och väggbeläggningsarbeten oavsett material samt därmed förenlig verksamhet.

I Golvläggaren MCJ Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsen, Mats-Anders som är född 1956 och har titeln VD, Larsen, Mats-Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsen, Carl-Johan Alexander som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsen, Mårten Jimmy som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .