SRF Holding AB

Blekinge län

Information

SRF Holding AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där SRF Holding AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. SRF Holding AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. SRF Holding AB har funnits sedan och 2007-01-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till SRF Holding AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Norjebokev. 2, 294 76, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är SRF Holding AB Privat, ej börsnoterat.

SRF Holding AB har idag 556712-2816 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Palmberg, Lars-Peter Henning -Persson, Per Ingolf Erling är den som för stunden ansvarar för SRF Holding AB

Aktiebolaget ska äga och förvalta aktier, värdepapper och andra finansiella instrument såsom terminshandel och räntepapper, jämte därmed förenlig verksamhet.

I SRF Holding AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Per Ingolf Erling som är född 1954 och har titeln VD, Nilsson, Marina Anna som är född 1963 och har titeln Vice VD, Persson, Per Ingolf Erling som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Marina Anna som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmberg, Lars-Peter Henning som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Göran Wilhelm som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotForsman, Martin Gunnar Alfons som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Adenborg, Åsa Katarina B O som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lindström, Carl Erik Gustaf Johannes som är född 1968 och har titeln SuppleantKron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln RevisorRevisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor.