Mindware AB

Blekinge län

Information

Mindware AB är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Mindware AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mindware AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2006-10-04. Men sedan 2008-09-04 så har Mindware AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mindware AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-52110.

Sölvesborg arbetar för att bolag som Mindware AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mindware AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att driva affärskonsulttjänster, juridiska tjänster, bokföring och redovisning.

Firmatecknare för Mindware AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Firman tecknas två i förening av -externa firmatecknarna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mindware AB och det är följande personer, Kull, Anna Margareta som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Mild, Catrine Eva Maria som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Sandström, Anne Maria som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Malmborg, Leif Gustaf som är född 1943 och har titeln Likvidator, Mautner, Anders Stefan Frans som är född 1946 och har titeln Revisor, Balansen Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Mindware AB är 556712-2352.