LanGate System AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och LanGate System AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LanGate System AB är ett av dem. Statusen för LanGate System AB är att Bolaget är aktivt.

LanGate System AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-07-17. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LanGate System AB ska trivas.

LanGate System AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet och servicetjänster inom informationsteknologiområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LanGate System AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-04.

Idag är LanGate System AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med LanGate System AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-18020.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med LanGate System AB är Blomqvist, Paul Martin som är född 1974 och har titeln VD, Blomqvist, Paul Martin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kjell Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Sara Tina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

LanGate System AB har 556707-8919 som sitt organisationsnummer.