Nicab Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Nicab Sölvesborg AB är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Nicab Sölvesborg AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nicab Sölvesborg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-12-14.

Nicab Sölvesborg AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2006-07-06. Men sedan 2006-12-14 så har Nicab Sölvesborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Östersjöv. 384, 295 91, Bromölla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nicab Sölvesborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8558155.

Sölvesborg arbetar för att företag som Nicab Sölvesborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nicab Sölvesborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget ska bedriva renovering och ombyggnad av fönster samt byggnadsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nicab Sölvesborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nicab Sölvesborg AB och det är följande personer, Nicander, Lars Joakim som är född 1967 och har titeln VD, Nicander, Lars Joakim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nicander, Bengt Yngve som är född 1937 och har titeln Suppleant, Sjöholm, Mats Roland som är född 1963 och har titeln Revisor, Mats Sjöholms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nicab Sölvesborg AB är 556707-3688.