Stålteknik i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Stålteknik i Sölvesborg AB är ett bolag som finns i Sölvesborg. I Stålteknik i Sölvesborg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Södergren, Torsten Göran Ronny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Bengt Ola som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Sven Inge Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Per Åke Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Susanne Mari-Louis som är född 1961 och har titeln Suppleant, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln RevisorBondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stålteknik i Sölvesborg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stålteknik i Sölvesborg AB på telefon 08-4021062.

Bolaget ska direkt eller indirekt genom dotterbolag och andra bolag bedriva verksamhet inom stålteknikområdet, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva konsultationer avseende företrädesvis administration, finansiering, redovisning, juridik och företagsledning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stålteknik i Sölvesborg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stålteknik i Sölvesborg AB är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stålteknik i Sölvesborg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-31 och Stålteknik i Sölvesborg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stålteknik i Sölvesborg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Södergren, Susanne Mari-Louis

Stålteknik i Sölvesborg AB har 556705-7160 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Blekinge län.