Stålteknik i Norden Holding AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Stålteknik i Norden Holding AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Stålteknik i Norden Holding AB är ett av dem. Statusen för Stålteknik i Norden Holding AB är att Bolaget är aktivt.

Stålteknik i Norden Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-06-16. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Stålteknik i Norden Holding AB ska trivas.

Stålteknik i Norden Holding AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall direkt eller indirekt genom dotterbolag och andra bolag bedriva verksamhet inom stålteknikområdet, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva konsultationer avseende företrädelsevis administration, finansiering, redovisning, juridik och företagsledning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stålteknik i Norden Holding AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28.

Idag är Stålteknik i Norden Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Stålteknik i Norden Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4021062.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Södergren, Susanne Mari-Louis.

De som är på något sätt har med Stålteknik i Norden Holding AB är Södergren, Torsten Göran Ronny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Bengt Ola som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Sven Inge Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Per Åke Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Susanne Mari-Louis som är född 1961 och har titeln Suppleant, BDO Sydost AB som är född och har titeln RevisorBondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Stålteknik i Norden Holding AB har 556705-7061 som sitt organisationsnummer.