Sölvesborgs Taxi AB

Blekinge län

Information

556703-7147 är organisationsnummer för företaget Sölvesborgs Taxi AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sölvesborgs Taxi AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Sölvesborgs Taxi AB finns i.

Sölvesborgs Taxi AB har varit registrerat sedan 2006-05-10 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sölvesborgs Taxi AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-22.

Sölvesborgs Taxi AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sölvesborgs Taxi AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sölvesborgs Taxi AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-18500 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 19, 294 39, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva person- och godsbefordran jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sölvesborgs Taxi AB och det är Stjärnstrand, Rune Nils Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Gustav som är född 1948 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,