Anna o Anna Reklam- och Eventbyrå AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Anna o Anna Reklam- och Eventbyrå AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Anna o Anna Reklam- och Eventbyrå AB är ett av dem. Statusen för Anna o Anna Reklam- och Eventbyrå AB är att Bolaget är aktivt.

Anna o Anna Reklam- och Eventbyrå AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-05-10. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Anna o Anna Reklam- och Eventbyrå AB ska trivas.

Anna o Anna Reklam- och Eventbyrå AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolaget ska bedriva reklambyrå och eventverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anna o Anna Reklam- och Eventbyrå AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15.

Idag är Anna o Anna Reklam- och Eventbyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Anna o Anna Reklam- och Eventbyrå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-18040.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Anna o Anna Reklam- och Eventbyrå AB är Ingesdotter Pyykkö, Anna Ulrica som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Kurt Inge som är född 1943 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Anna o Anna Reklam- och Eventbyrå AB har 556703-7063 som sitt organisationsnummer.