Karlshamns Rörmontage AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Karlshamns Rörmontage AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Karlshamns Rörmontage AB är ett av dem. Statusen för Karlshamns Rörmontage AB är att Bolaget är aktivt.

Karlshamns Rörmontage AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-05-04. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Karlshamns Rörmontage AB ska trivas.

Karlshamns Rörmontage AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-29. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets ska bedriva byggnads- och rörinstallationer jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Karlshamns Rörmontage AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-29.

Idag är Karlshamns Rörmontage AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Karlshamns Rörmontage AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-31205.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Södergren, Susanne Mari-Louis.

De som är på något sätt har med Karlshamns Rörmontage AB är Södergren, Susanne Mari-Louis som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Johansson, Bengt Ingmar som är född 1960 och har titeln VD, Johansson, Bengt Ingmar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Torsten Göran Ronny som är född 1958 och har titeln Suppleant, BDO Sydost AB som är född och har titeln Revisor, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Karlshamns Rörmontage AB har 556703-2627 som sitt organisationsnummer.