Hafra Lyckorna Vind AB

Blekinge län

Information

Hafra Lyckorna Vind AB är ett företag som finns i Sölvesborg. I Hafra Lyckorna Vind AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Lars Örjan som är född 1953 och har titeln VD, Svensson, Lars Örjan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Turesson, Set Nils Per som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kyllönen, Jens Olle som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kent Per-Ola som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln RevisorRevisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hafra Lyckorna Vind AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hafra Lyckorna Vind AB på telefon .

Bolagets verksamhet ska vara att driva vindkraftverk för produktion av elström jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hafra Lyckorna Vind AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hafra Lyckorna Vind AB är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hafra Lyckorna Vind AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-01 och Hafra Lyckorna Vind AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hafra Lyckorna Vind AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Hafra Lyckorna Vind AB har 556703-2593 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.