Mannes bilservice i Sölve AB

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Mannes bilservice i Sölve AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Mannes bilservice i Sölve AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Blekinge län gör att företag trivs där.

Mannes bilservice i Sölve AB är momsregistrerat sedan2006-04-06 och har organisationsnummer 556699-4850.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-14511 alternativt besöka eller skicka post till Mannes bilservice i Sölve AB på följande adress Löparev. 2, 294 39, Sölvesborg.

Mannes bilservice i Sölve AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-03-30.

I Mannes bilservice i Sölve AB så sitter följande personer i styrelsen: , Krook Karlsson, Annika Ann-Charlott som är född 1969 och har titeln Suppleant , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är handel med värdepapper, reparation och service av bilar och andra motorfordon, biltillbehör och reservdelar, uthyrning av bilar och därmed förenlig verksamhet.