Näsets Omsorgs Assistans AB

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter Näsets Omsorgs Assistans AB. Det finns flera företag som liknar Näsets Omsorgs Assistans AB i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Näsets Omsorgs Assistans AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-03-16 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 2006-03-01 så har Näsets Omsorgs Assistans AB varit registrerat. Idag är Näsets Omsorgs Assistans AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Näsets Omsorgs Assistans AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Västranäsv. 72, 294 91, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Näsets Omsorgs Assistans AB så kan ni göra det på 0456-70070.

Bolaget ska bedriva öppna sociala insatser för personer med funktionshinder samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Håkansson, Jerry Anders Jim som är född 1961 och har titeln Extern VD, Håkansson, Eva Mari som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sturesson, Per Roger som är född 1964 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Håkansson, Eva Mari -Håkansson, Jerry Anders Jim Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Näsets Omsorgs Assistans AB har 556698-8654 som sitt organisationsnummer.