MJ i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

556698-0644 är organisationsnummer för företaget MJ i Sölvesborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MJ i Sölvesborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som MJ i Sölvesborg AB finns i.

MJ i Sölvesborg AB har varit registrerat sedan 2006-02-06 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för MJ i Sölvesborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-23.

MJ i Sölvesborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MJ i Sölvesborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med MJ i Sölvesborg AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-51411 eller genom brev på följande adress:
Badstrandsv. 4, 294 74, Sölvesborg

Bolaget ska bedriva försäljning av livsmedel i butik,arbeta som spel- och apoteksombud samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MJ i Sölvesborg AB och det är Mate, Miska Mihaly-Zsolt som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Szabo, Ilka som är född 1986 och har titeln Suppleant, Hessbo, Knut Ingmar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisor Knut Hessbo AB som är född och har titeln Revisor,