Kristianstads Löpskor AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Kristianstads Löpskor AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Kristianstads Löpskor AB är ett av dem. Statusen för Kristianstads Löpskor AB är att Bolaget är aktivt.

Kristianstads Löpskor AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-23. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kristianstads Löpskor AB ska trivas.

Kristianstads Löpskor AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-23. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av idrottsskor med tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kristianstads Löpskor AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-23.

Idag är Kristianstads Löpskor AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Kristianstads Löpskor AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5310607.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kristianstads Löpskor AB är Neij, Per Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Neij, Hans Anders som är född 1963 och har titeln Suppleant, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Kristianstads Löpskor AB har 556695-0514 som sitt organisationsnummer.