C. Ekelundh Golf AB

Blekinge län

Information

556694-8732 är organisationsnummer för verksamheten C. Ekelundh Golf AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C. Ekelundh Golf AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som C. Ekelundh Golf AB finns i.

C. Ekelundh Golf AB har varit registrerat sedan 2005-12-21 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för C. Ekelundh Golf AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-02.

C. Ekelundh Golf AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för C. Ekelundh Golf AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med C. Ekelundh Golf AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
STORA TRÄDGÅRDSGATAN 3, 211 28, Malmö

Bolaget skall bedriva golfspel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med C. Ekelundh Golf AB och det är Ekelund, Maria Cecilia som är född 1978 och har titeln VD, Ekelund, Maria Cecilia som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund, Karl Wilhelm som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sjöholm, Mats Roland som är född 1963 och har titeln Revisor, Mats Sjöholms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,