Skånska Ställnings AB

Blekinge län

Information

Skånska Ställnings AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Skånska Ställnings AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skånska Ställnings AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Skånska Ställnings AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Skånska Ställnings AB så kan ni göra det genom att skicka er post till INDUSTRIVÄGEN 10, 294 39, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-153771.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Skånska Ställnings AB Privat, ej börsnoterat.

Skånska Ställnings AB har idag 556694-6819 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Skånska Ställnings AB

Bolaget ska uthyra byggnads- och ställningsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

I Skånska Ställnings AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsen, Christian Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsen, Sara Kerstin Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .