Fischers Inredningar AB

Blekinge län

Information

556692-0160 är organisationsnummer för bolaget Fischers Inredningar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fischers Inredningar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Fischers Inredningar AB finns i.

Fischers Inredningar AB har varit registrerat sedan 2005-11-30 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fischers Inredningar AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-08.

Fischers Inredningar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fischers Inredningar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Fischers Inredningar AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-19953 eller genom brev på följande adress:
Tredenborgsv. 7, 294 35, Sölvesborg

Bolaget ska bedriva försäljning, inredning och montering av nya och begagnade möbler och inredningar, försäljning av present- och inredningsartiklar, fastighetsförvaltning och uthyrning av lokaler.

Det finns olika personer som har en koppling med Fischers Inredningar AB och det är Fischer, Fritz Roger som är född 1948 och har titeln VD, Fischer, Fritz Roger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Fischer, Birgitta Ros-Marie som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Fischer, Frank Fredrik som är född 1974 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor