Coffeehouse i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Coffeehouse i Sölvesborg AB är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Coffeehouse i Sölvesborg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Abrahamsson Svensson, Ulla M H som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Per Anders Kenny som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Johan Christer som är född 1969 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Coffeehouse i Sölvesborg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Coffeehouse i Sölvesborg AB på telefon 0456-10010.

Bolaget skall bedriva caféverksamhet samt handel med livsmedel och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Coffeehouse i Sölvesborg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Coffeehouse i Sölvesborg AB är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Coffeehouse i Sölvesborg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-15 och Coffeehouse i Sölvesborg AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Coffeehouse i Sölvesborg AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Coffeehouse i Sölvesborg AB har 556691-7257 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.