Fenik AB

Blekinge län

Information

Fenik AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Fenik AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fenik AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Fenik AB har haft sedan 2006-01-27. Fenik AB har funnits sedan och 2006-01-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fenik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tomsav. 6507, 294 94, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-820005.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Fenik AB Privat, ej börsnoterat.

Fenik AB har idag 556690-8207 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Fenik AB

Bolaget skall bedriva utveckling, produktion och försäljning av medicinsk utrustning samt idka annan härmed förenlig verksamhet.

I Fenik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wiest, Egon Edgar som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Wiest, Egon Edgar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wiest, Maria Ann-Charlotte som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Frånberg, Katarina Ing-Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats-Åke Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.