A-Förvaltning i Blekinge AB

Blekinge län

Information

A-Förvaltning i Blekinge AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där A-Förvaltning i Blekinge AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. A-Förvaltning i Blekinge AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket A-Förvaltning i Blekinge AB har haft sedan 2005-09-01. A-Förvaltning i Blekinge AB har funnits sedan och 2005-09-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till A-Förvaltning i Blekinge AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bjärarydsv. 874, 294 93, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är A-Förvaltning i Blekinge AB Privat, ej börsnoterat.

A-Förvaltning i Blekinge AB har idag 556681-1039 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för A-Förvaltning i Blekinge AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom reklambranschen, bedriva handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I A-Förvaltning i Blekinge AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nerö, Per Alexander som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Albinsson, Per Ola Jonas som är född 1967 och har titeln Suppleant, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .