MA Total AB

Blekinge län

Information

MA Total AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där MA Total AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. MA Total AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. MA Total AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till MA Total AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Charpentiers v. 10, 294 39, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9919151.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är MA Total AB Privat, ej börsnoterat.

MA Total AB har idag 556680-5163 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för MA Total AB

Föremålet för bolagets verksamhet är fastighetsskötsel, om- till och nybyggnation av fastigheter. Värme och sanitetsarbeten samt industriservice såsom svets- och underhållsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

I MA Total AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Anders Nils-Johan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Christina Charlotta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .